ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

جزئیات تماس تلفنی «بایدن» با شاه سعودی

کاخ سفید در بیانیه‌ای از تماس تلفنی رئیس جمهور ایالات متحده با پادشاه سعودی و تأکید او بر دفاع از اراضی عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی تماس تلفنی برقرار کرده است.

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع دولتی عربستان، این گفت‌وگوی تلفنی را «خوب» توصیف کرده است.

 

دقایقی پس از انتشار این خبر، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که جو بایدن روز پنجشنبه با ملک سلمان گفت‌وگوی تلفنی داشته است.

 

در بیانیه کاخ سفید آمده که دو طرف درباره پایبندی آمریکا به حمایت از عربستان و دفاع از اراضی این کشور گفت‌وگو کردند.

 

کاخ سفید افزود: بایدن در این تماس تلفنی بر اهمیت آمریکا به حقوق بشر و حاکمیت قانون در عربستان تأکید کرده است.

 

در ادامه بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در گفت‌وگوی تلفنی روز پنجشنبه خود با سلمان بن عبدالعزیز اظهار داشت که واشنگتن تا حد امکان روابط «قوی» و «شفاف» با ریاض خواهد داشت.

 

همزمان، خبرگزاری دولتی عربستان «واس» گزارش داد که دو طرف سعودی و آمریکا درباره ایران و رفتارهای منطقه‌ای این کشور بحث و تبادل نظر کردند.

 

این اولین تماس تلفنی جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا با پادشاه سعودی از زمان رسیدن به قدرت محسوب می‌شود.

 

چهارشنبه شب، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در یک نشست خبری از تصمیم خود برای تماس تلفنی قریب الوقوع با ملک سلمان خبر داد و گفت که به زودی با پادشاه سعودی گفت‌وگو خواهد کرد.

 

پیش از این، «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفته بود که انتظار می‌رود جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در «زمان مناسب» با پادشاه سعودی گفت‌وگو کند./ تسنیم

ارسال نظر